Дали знаете за роботи за превенција од епидемија?

2020-09-04

Без слепи точки, без ќорсокаци и целосното покривање на дезинфекционото прскање се трите главни карактеристики нароботи за превенција од епидемија. Наробот за превенција од епидемијакористи енергија од литиумска батерија како извор на енергија и користи безжичен далечински управувач за далечинско управување со противпожарниот робот.

 

НаРобот за превенција од епидемијаима едноставна работа, висока флексибилност и висока работна ефикасност, наместо рачно да влегува во опасни и загадувачки средини за дезинфекција.

 Робот за превенција од епидемија

Роботи за превенција од епидемијасе погодни за дезинфекција на јавни места како што се болници, училишта, трговски центри, индустриски паркови, паркови, итн; канализација и превенција од епидемија во загадени области како што се фарми, урбани канализации и сл.; комарци од денга, лебарки, овошни муви и други векторски организми; култури, градини Растителни болести и контрола на штетници од инсекти во расадници, оранжерии, места за обработка на храна и земјоделски производи, дезинфекција и стерилизација, вежби за пожар итн.

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy